Ugears – Houten Modelbouw – Engine ( Rembours ☆☆☆)

Ugears - Houten Modelbouw - Engine in Hazerswoude-Dorp

De houten 3D modellen van Ugears zijn uniek in de modelbouw! Zodra je de verpakking opent, komt een heerlijke geur van berkenhout je tegemoet en begint het plezier en uitdaging om het model in elkaar te zetten. Maar echt verbazingwekkend wordt het zodra je het model in werking ziet!
Elk model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het gebruik van principes uit de mechanica. De modellen zijn gemaakt van berkenhout en technisch geweldig uitgedacht zodat er geen lijm aan te pas hoeft te komen! Bovendien is de handleiding bij elk model zo uitgebreid dat ook een onervaren hobbyist het model in elkaar kan zetten: de verschillende onderdelen zijn genummerd; met behulp van een afbeelding wordt aangeduid welke onderdelen het betreft; de stappen zijn helder en overzichtelijk en bij cruciale stappen wordt aangegeven waar op te letten. Bij elk model wordt gebruik gemaakt van meegeleverde tandenstokers (!) die als assen voor de tandwielen dienen en elk model heeft een eigen uniek hulpstukje voor afmetingen. En om de verschillende tandwielen soepel te laten draaien, wordt aangeraden gebruik te maken van kaarsvet!
De producten van Ugears zijn een geweldig cadeau om te krijgen of om te geven, bovendien schitterend verpakt in een luxe cadeau verpakking met venster en elk product levert een opzienbarend meesterwerk als home decoratie!

De Motor

De pneumatische motor van Ugears is een kleine, maar een volledig werkend voorbeeld van een stoommachine! Om dit schaalmodel in werking te zetten hoef je alleen maar door de speciale opening te blazen. Of om de motor langer te laten draaien, kun je een gewone ballon aan de motor bevestigen. De motor heeft een ingebouwde luchtdruk toerenteller en twee ingebouwde compartimenten voor ‘reserve-onderdelen’. De pneumatische motor van Ugears laat nostalgische tijden weer herleven!

De Motor van Ugears garandeert urenlang plezier: fantastisch om in elkaar te zetten, fascinerend om keer op keer te aan te zetten en eindeloos om naar te kijken!

– Product: Motor
– Materiaal: multiplex berkenhout
– Afmetingen Motor: H 10 x L 16,2 x B 7,8
– Afmetingen verpakking: L 37,5 x B 13,7 x D 3 cm
– Gewicht verpakking: 345 gram
– Verpakking: Luxe Gift box
– Merk: Ugears
– Verkrijgbaar in deze serie: Card Box, Dynamometer, Trailer, Motor, Tractor, Theater, Tram, Timer, Combine en de Kluis!

Kenmerken
– Geen lijm nodig
– Schaal: 1:87
– 2 platen met 81 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14+ jaar
– Inclusief: gedetailleerde handleiding
  (EAN code: 4820184120129 ) (ID: 9200000052949871 Ugears) Ga je binnenkort ook terug speelgoed kopen in Hazerswoude-Dorp ?Ugears - Houten Modelbouw - Engine in Hazerswoude-Dorp

Toys in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “Ugears – Houten Modelbouw – Engine” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante toys Houten modelbouw in de regio van Alphen aan den Rijn (Nederland).

Winkels in Alphen aan den Rijn

Er zijn veel manieren om spelletjes te zoeken in Hazerswoude-Dorp.


Er zijn veel winkels nabij Alphen aan den Rijn: toysrus, … in Hazerswoude-Dorp.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.ekzit.nl Ugears - Houten Modelbouw - Engine in Hazerswoude-Dorp