VTech KidiFluffies Kat – Blauw – Knuffeldier ( waar kan ik ☆☆☆)

VTech KidiFluffies Kat - Blauw - Knuffeldier in Essen

Blauw | Pluche

Kan jij de VTech KidiFluffies Kat goed verzorgen?

De VTech KidiFluffies Kat is een interactieve, pluche huisdier en reageert op aanraking, geluid en beweging. Zo kun je hem eten en drinken geven, spelletjes spelen én houdt hij ervan als je hem regelmatig knuffelt. Op zijn LCD-scherm laat hij emoties en grappige animaties zien.

Schud de KidiFluffy of gooi hem omhoog in de lucht en ontdek zijn verschillende reacties. Speel sportieve logica-spellen en train je reactiesnelheid. Gebruik de verschillende touchsensoren op zijn lijfje om spelletjes te spelen en grappige zinnetjes te horen.

Je kunt de KidiFluffy ook personaliseren met je eigen stem! De KidiFluffy herhaalt vervolgens wat je zegt en vervormt je stem. Hij kan zelfs je naam, verjaardag en belangrijke (feest)dagen onthouden!

Als je uitgespeeld bent, stel je een slaaptijd in voor jou en je KidiFluffy en luister je naar rustgevende muziek om lekker te gaan slapen. De KidiFluffy heeft een ingebouwde klok en kalender om een dagelijks ritme in te stellen en feestdagen te onthouden.

De KidiFluffies Kat werkt op 2 AA-batterijen.

Specificaties van de KidiFluffies Kat:
• Interactieve, pluche huisdier
• LCD-scherm geeft emoties weer en laat grappige animaties zien
• Personaliseren met je eigen stem
• Met klokweergave en wekkerfunctie
• Regelbaar volume
• Inclusief 2 AA-(test)batterij
• Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (EAN code: 3417761939239 ) (ID: 9200000058489553 VTech) Ga je zo meteen ook terug spelen in Essen ?VTech KidiFluffies Kat - Blauw - Knuffeldier in Essen

Toys in Gelderland

Meestal wordt jouw artikel “VTech KidiFluffies Kat – Blauw – Knuffeldier” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Knuffels & Pluche in de regio van Barneveld (Nederland).

Online in Barneveld

Er zijn veel manieren om games te bestellen in Essen.


Er zijn veel winkels nabij Barneveld: top 1 toys, enz. in Essen.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.ekzit.nl VTech KidiFluffies Kat - Blauw - Knuffeldier in Essen