Vulpotlood 0,7mm Pentel P207 Blauw ( nieuwe ☆☆)

Vulpotlood 0,7mm Pentel P207 Blauw in Duras

Blauw | Kunststof

Vulpotlood 0,7mm Pentel P207 Blauw

  • Vast 4mm geleidingsbuisje voor technisch tekenen langs liniaal en in sjabloon
  • Kunststof houder met metalen voorstuk, clip en drukknop
  • Grip met fijne ribbels
  • Zes stuks HB stiftjes
  • Vast geleidingsbuisje van 4mm

Schrijfwaren.
De merken die in het assortiment van Reprint.nl zitten zijn Bruynzeel, Edding, huismerk, Pelikan en Tipp-Ex.
De soorten gum zijn kneedgum, kunststof Radeergum en zachte gum. De kleur van alle gummen is wit behalve de kneedgeum die is verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren.br />Er zijn rollerbalpennen, fineliners, gelpennen, tekenpennen en balpennen verkrijgbaar. Er zijn ook rollerbalpennen waarbij de inkt pas zichtbaar wordt bij een bepaalde temperatuur.
Naast de standaard pennen zijn er ook navulbare bal- en tekenpennen. De balpenvullingen zijn los verkrijgbaar. Voor de tekenpennen zijn er tekenpenreinigers verkrijgbaar.
De soorten puntenslijpers in het assortiment zijn elektrische of mechanische puntenslijpers. U kunt kiezen uit metalen of kunststof puntenslijpers.
De puntslijpers zijn er in drie verschillende modellen de enkele, dubbele en 3 gaats met gum.
De markers zijn er van de merken Stabilo, Edding, huismerk, Staedtler, Pentel, BIC, Papermate, Sharpie, Pilot, Schwan Stabilo en Legamaster.
De soorten markers die Reprint.nl in het assortiment heeft zijn cd, decoratie, flipover, speciale, overlead, permanent, Whiteboard en markeerstiften.
Ook is er navulbare inkt voor de permanent marker verkrijgbaar. Een deel van deze markers is navulbaar. Bij de whiteboard markers heeft u ook de keuze voor een whiteboardstarterskit deze is uitgerust met bordenwisser, reinigingsspray en stiften.
De flipovermarker is er ook in een mileubewuste uitvoering, deze is recyclebaar.

< (EAN code: 3474372207003 ) (ID: 9200000021273818 Pentel) Ga je zo meteen ook terug spelen in Duras ?Vulpotlood 0,7mm Pentel P207 Blauw in Duras

Toys in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “Vulpotlood 0,7mm Pentel P207 Blauw” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede toys in de regio van Sint-Truiden (België).

Waar? in Sint-Truiden

Er zijn veel manieren om speelgoed te zoeken in Duras.


Er zijn veel shops nabij Sint-Truiden: top 1 toys, … in Duras.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! ekzit.nl Vulpotlood 0,7mm Pentel P207 Blauw in Duras