Whisbear® Baby shusher knuffelbeer met Cry Sensor – Turquoise ( goedkoopste ☆☆☆)

Whisbear® Baby shusher knuffelbeer met Cry Sensor - Turquoise in Kleuter

grijs, blauw, Turqoise | Biologisch katoen

Whisbear® Baby susher is een prachtige knuffelbeer die een onrustige, veel huilende baby kalmeert en helpt om beter te slapen.
Het hart van de beer is de intelligente Cry Sensor die het geluid van een huilende baby herkent, vervolgens automatisch inschakelt een rustgevend shushing (white noise) geluid maakt. Het geluid schakelt automatisch uit na 40 minuten. De Cry Sensor heeft een Soft Start en Soft Stop functie die het geluid geleidelijk in- en uitschakelt. Het volume is instelbaar. De beer is gemaakt van zachte stoffen, wat hem zeer “knuffelbaar”, geliefd en natuurlijk … wasbaar maakt. Geritsel van zijn oren en pootjes stimuleert zintuigen en de contrasterende kleuren en patronen moedigen de baby aan ermee te spelen. Kleine magneten in de pootjes helpen de beer gemakkelijk te fixeren op de rand van het babybedje, de kinderwagen of box. Whisbear® wordt geleverd met een prachtig, zacht velours opbergzakje. Whisbear® is bijzonder, innovatief en duurzaam. Een prachtig cadeau voor iedere baby dat uit kan groeien tot een favoriete knuffel.
De Cry Sensor werkt op 3 AAA batterijen. Deze worden meegeleverd met deze prachtige knuffelbeer. Een aanrader voor gastouders met babyopvang. (EAN code: 5905279995277 ) (ID: 9200000055019619 Whisbear®) Ga je binnenkort ook terug speelgoed kopen in Kleuter ?Whisbear® Baby shusher knuffelbeer met Cry Sensor - Turquoise in Kleuter

Spelletjes in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “Whisbear® Baby shusher knuffelbeer met Cry Sensor – Turquoise” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Knuffels & Pluche in de regio van Uden (Nederland).

Bestellen? in Uden

Er zijn veel opties om spelletjes te vinden in Kleuter.


Er zijn veel winkels nabij Uden: toysrus, enz. in Kleuter.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ekzit.nl Whisbear® Baby shusher knuffelbeer met Cry Sensor - Turquoise in Kleuter