Wildlife DVD Bordspel ( goedkope ☆☆)

Wildlife DVD Bordspel in Flavion

Van 4 tot 4 spelers | 8 – 99 jaar

Schreeuwende apen, grazende buffels, razendsnelle krokodillen, de super intelligentie van een olifant of natuurlijk de koninklijke arrogantie van de leeuw; de Serengeti in Tanzania is één van de mooiste wildlife gebieden ter wereld. Bijna elk wild dier, nog levend op aarde, is er te zien. Identity Games biedt nu iedereen de mogelijkheid rond te toeren in de Serengeti en unieke beelden te bekijken.

Kijk, leer en ‘have fun’. Dit zijn de drie speerpunten van het Wildlife dvd Bordspel (genomineerd Speelgoed van het Jaar 2006, categorie 8 – 12 jaar). Vernieuwend is dat dit, in Nederland ontwikkelde, bordspel in combinatie met twee dvd’s wordt gespeeld. Meer dan vijf uur uniek beeldmateriaal en maar liefst 3200 vragen en antwoorden zorgen ervoor dat het spel steeds vernieuwend blijft. Uniek is ook dat er niet om toerbeurten wordt gespeeld, maar dat iedereen tegelijk speelt. Diegene die als eerste vanuit zijn jeep ‘de big 5’ (olifant, jachtluipaard, buffel, leeuw en neushoorn) heeft gefilmd is winnaar van het spel.

Maar eigenlijk wel het meest speciaal is de man die voor de beelden heeft gezorgd. Hugo van Lawick fi lmde ruim 30 jaar in de Serengeti. Meer dan 40 prachtige natuurfi lms maakte hij, waarvan ‘People of the Forest’ de bekendste is. Hij is bekroond voor zijn werk met maar liest 8 EMMY Awards. Discovery Channel en Animal Planet maken veelvuldig gebruik van zijn werk en inmiddels behoren zijn fi lms zelfs tot het Nederlands Cultureel Erfgoed.

Wildlife dvd Bordspel is een nieuwe vorm van spelen. Want het is bijzonder educatief, enorm leuk om te doen en uniek door de beelden van Van Lawick. Waan je in de Afrikaanse wildernis en ga op ontdekking met de man die er alles van weet. (EAN code: 8714649001916 ) (ID: 1004004004536636 Identity Games) Ga je straks ook terug spelletjes spelen in Flavion ?Wildlife DVD Bordspel in Flavion

Speelgoed in Namen

Meestal wordt jouw item “Wildlife DVD Bordspel” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante toys in de streek van Florennes (België).

Online in Florennes

Er zijn veel manieren om games te vinden in Flavion.


Er zijn veel shops nabij Florennes: kadaza, … in Flavion.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.ekzit.nl Wildlife DVD Bordspel in Flavion